Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Cum să trăiești o viaţă bună
Cum să trăiești o viaţă bună
Cum să trăiești o viaţă bună
Ebook282 pages4 hours

Cum să trăiești o viaţă bună

Rating: 3.5 out of 5 stars

3.5/5

()

Read preview

About this ebook

Pe bune?... Altă carte care să îți spună cum să trăiești o viață bună? Nu avem destule?
Așa ai fi tentat să crezi. Cu toate acestea, mai mulți oameni ca niciodată duc o existență deconectată, neangajată, nesatisfăcătoare, plină de regrete, cu o stare de sănătate în declin și pe pilot automat.
Orice s-ar întâmpla, nu e destul. Nu știm în cine să avem încredere. Nu știm ce e real și ce e fantezie. Nu știm cum și de unde să începem și nu vrem să mai pierdem nici un minut pe sfaturi care ne dau speranță, apoi ne dezamăgesc irosindu-ne, în plus, timpul.
Cum să trăiești o viață bună este antidotul tău, un manual modern, practic și provocator pentru o viață bine trăită. Nu trebuie să ai încredere oarbă sau să accepți lucruri prostești; totul poate fi făcut imediat și poate fi validat prin experiența proprie.
Aflată la intersecția dintre știință, spiritualitate și căutările de o viață ale autorului de a învăța din experiența maeștrilor, această carte oferă un model simplu, dar puternic: „Gălețile vieții bune“ care vor fi umplute în 30 de zile cu promisiunea de a-ți redobândi ulterior existența. Fiecare zi va aduce o idee nouă, practică și plină de forță, împreună cu o modalitate specifică de explorare gândită a revitaliza relațiile profunde, pline de iubire și compasiune, a cultiva vitalitatea și ușurința plină de grație și a te lăsa mulțumit de felul în care contribui la bunăstarea lumii.
JONATHAN FIELDS este tată, soț, autor premiat, antreprenor, gazda podcastului premiat Good Life Project® și creator al Sparketypes™, un set de arhetipuri gândite a dezvălui codul-sursă pentru ceea ce ai de făcut la locul de muncă și în viață, în general.

LanguageRomână
Release dateApr 9, 2019
ISBN9786063361401
Cum să trăiești o viaţă bună

Related to Cum să trăiești o viaţă bună

Related ebooks

Self-Improvement For You