Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Șapte scrisori
Șapte scrisori
Șapte scrisori
Ebook414 pages7 hours

Șapte scrisori

Rating: 4 out of 5 stars

4/5

()

Read preview

About this ebook

Profesoară la Dartmouth College în SUA, Kate Moreton ajunge în Irlanda ca să-și petreacă anul sabatic într-un proiect de cercetare. Acolo îl întâlnește pe Ozzie Ferriter, pescar și veteran al războiului din Afganistan. Familia acestuia are o istorie îndelungată pe îndepărtatele insule Blasket, iar Ozzie – care are dublă cetățenie irlandeză și americană – s-a retras în unicul loc care îi poate aduce puțină pace, după experiența tragică din război.

La malul mării, pe fundalul senzațional de frumos al peisajelor irlandeze, cei doi se îndrăgostesc și încearcă să-și ducă viața pe o insulă pe care și-o imaginează, departe de tumultul vieții cotidiene. Irlanda își scrie propria poveste, după cum spun legendele, iar granițele iubirii și încrederii celor doi sunt puse la încercare. Demonii interiori îl determină pe Ozzie să pună în pericol viața lui și a lui Kate, care fuge în America pentru a nu-l vedea pe omul pe care îl iubește cum se autodistruge. Când primește vestea că soțul ei, un adevărat erou, este dat dispărut pe mare, Kate trebuie să se hotărască dacă să se lase îndrumată de iubire și să-l urmeze sau de rațiune și să-l uite.

„JP Monninger a scris o frumusețe de roman – despre bucuriile pe care ți le aduce prietenia, despre riscul de a te îndrăgosti și despre puterea pe care o au secretele de a distruge un viitor plin de posibilități. Este o poveste despre oamenii care ne influențează, despre ceea ce putem păstra sau pierde pe drumul vieții și despre ceea ce alegem să devenim.”
Adriana Trigiani

„Povestea lui Monninger mi-a atins exact acea parte a sufletului care mă îndeamnă să fiu un spirit liber.”
Jamie McGuire

„O poveste romantică, pe gustul fanilor lui Nicholas Sparks.”
Booklist

LanguageRomână
Release dateJul 12, 1905
ISBN9786063353413
Șapte scrisori
Read preview

Related to Șapte scrisori

Related ebooks

Contemporary Women's For You