Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Lucky, Un Mielut Puternic
Lucky, Un Mielut Puternic
Lucky, Un Mielut Puternic
Ebook123 pages1 hour

Lucky, Un Mielut Puternic

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Jasmine are o mulțime de treaba la ferma. Pe lânga cei doi pui de pasare orfani, ea trebuie sa mai aiba grija și de un mieluț nou-nascut, care a ramas și el fara mama și are nevoie de toata atenția ei. Pericole nevazute pândesc însa turma de oi...
PRIMA MEA LECTURA
Aceasta colec.ie este dedicata tinerilor cititori pasionați de lectura. Textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al copiilor de vârsta școlara ofera o lectura accesibilă și antrenantă, cu ajutorul careia pot fi exersate fara niciun fel de dificultate abilitațile de citire.
SERIA VERDE
Ilustrația color și textul de dimensiuni reduse îi încurajeaza pe copiii are încep sa citeasca singuri. Povestiri amuzante, din literatura contemporana.
SERIA VIOLET
Narațiunea împar.ita pe capitole .i ilustra.ia alb-negru ofera o lectura atractiva celor care încep sa citeasca fluent. Povestiri amuzante, serii cu animaluțe, din literatura contemporana.
SERIA RUBIN
Narațiune cu un nivel de complexitate mai ridicat, din literatura modernă și contemporana. Romane de mici dimensiuni, pentru pasiona.ii de lectura.
CARȚILE CARE TE CONVING SA CITEȘTI!

LanguageRomână
Release dateMar 1, 2019
ISBN9786063352188
Lucky, Un Mielut Puternic

Read more from Helen Peters

Related to Lucky, Un Mielut Puternic

Related ebooks

Children's Animals For You