Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Un viconte pentru o lady
Un viconte pentru o lady
Un viconte pentru o lady
Ebook376 pages5 hours

Un viconte pentru o lady

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

SERIA „MINCIUNI PERICULOASE“

Lady Sophia Barnes nu acceptă să i se spună „nu“ – mai ales atunci când se aventurează prin zonele rău famate ale Londrei, deghizată în bărbat.

Sophie își pune spiritul justițiar și energia în slujba oamenilor săraci și lipsiți de protecție, printre care se numără și prostituatele din bordelurile londoneze, renumite și pentru jocurile de noroc. În încercarea de a-l descoperi pe criminalul în serie care face victime în rândul femeilor decăzute, ea ignoră pericolele care o amenință la fiecare pas și nu ezită să accepte provocarea la duel a unor bărbați, ca și când ar fi egala lor. Pentru aceasta însă are nevoie de ajutorul lordului Quint, care să o învețe să mânuiască arma, deși el este bărbatul care i-a frânt inima cu ani în urmă.

Dar ultimul lucru de care Damien Beecham, vicontele Quint, are nevoie acum este intrarea în viața lui a frumoasei și exasperantei Sophie – o femeie pe care nu a încetat vreodată să o iubească și care acum îi adresează o cerere absurdă și periculoasă. După ce drumurile lor se intersectează din nou, Quint duce o luptă atât cu el însuși, cât și cu sentimentele pe care le nutrește față de Sophie. Însă această luptă este la fel de zadarnică precum împiedicarea planului neobișnuit al atrăgătoarei femei. Astfel, nu va dura mult până când Quint se vede nevoit să accepte inevitabilul adevăr – viața lui nu mai are valoare dacă nu o poate trăi alături Sophie...

LanguageRomână
Release dateMar 11, 2016
ISBN9786063304965
Un viconte pentru o lady

Read more from Joanna Shupe

Related to Un viconte pentru o lady

Related ebooks

Erotica For You