Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Trandafirul salbatic
Trandafirul salbatic
Trandafirul salbatic
Ebook387 pages6 hours

Trandafirul salbatic

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

Poate că războiul de secesiune din Statele Unite s-a terminat pentru restul țării, dar nu și pentru Kit Weston. Curajoasă și învățată să nu aibă încredere în nimeni, Kit vine la New York cu un singur scop: deghizată în băiat, vrea să-l omoare pe Baron Cain, misteriosul tutore care stă între ea şi Risen Glory, plantația din Carolina de Sud pe care o iubește mai mult decât orice pe lume. Dar ceea ce nu ştie Kit este că eroul yankeu nu este doar cel mai mare duşman al ei – este bărbatul care va trezi în puștoaica sălbatică pasiunile unei femei. Şi va fi mult mai greu să-l facă să dispară din viața ei decât a crezut la început...
Când o surprinde pe Kit încercând să se strecoare pe proprietatea lui, Cain este convins că e vorba doar de un puști sărac, așa că îi oferă o slujbă. Dar nu trece mult până când descoperă adevărul – micul vagabond angajat ca grăjdar este o frumusețe cu voință puternică și ochii violet, care reuşeşte mereu să-l scoată din minți.
Sfâșiată între dorința arzătoare pentru bărbatul care îi este perechea perfectă și visul dintotdeauna de a fi stăpână la Risen Glory, Kit va fi nevoită să aleagă între mândrie și împlinirea dragostei, cu riscul de a pierde totul.
Susan Elizabeth Phillips a scris 23 de romane traduse în 30 de limbi, care au apărut pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher’s Weekly și USA Today. Autoarea care consideră că „viața e prea scurtă ca să citești romane deprimante” a primit 4 premii RITA pentru „Cel mai bun roman”, precum și Premiul pentru întreaga activitate din partea Romantic Times.

LanguageRomână
Release dateSep 28, 2016
ISBN9786060732419
Trandafirul salbatic

Read more from Susan Elizabeth Phillips

Related to Trandafirul salbatic

Related ebooks