Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Un bărbat indragostit
Un bărbat indragostit
Un bărbat indragostit
Ebook313 pages4 hours

Un bărbat indragostit

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

Kelley Spencer revine după aproape un deceniu în liniștitul orășel Hopeful, împreună cu sora ei Madison, sperând din toată inima ca astfel să o poată feri pe adolescenta de 16 ani de tentațiile periculoase care păreau să o atragă pe un drum greșit în Dallas. Însă, aproape imediat, Madison intră în conflict cu legea, și astfel Kelley descoperă că șeful poliției este nimeni altul decât Jack Morgan, bărbatul care îi frânsese inima în urmă cu mulți ani. Jack era ultima persoană pe care se așteptase să o găsească locuind în continuare în Hopeful… și singurul bărbat pe care îl iubise vreodată.
Jack Morgan nu-și dorește nimic altceva decât o a doua șansă cu Kelley și nu se sfiește să i-o arate. Cu toate că, în urmă cu mulți ani, dragostea lor fusese interzisă, acum nu mai există nimic care să îi împiedice să o trăiască fără ascunzișuri. Nimic în afară de secretul pe care Kelley l-a păstrat cu sfințenie aproape jumătate din viață și care l-ar putea îndepărta pe Jack – de data asta pentru totdeauna.

„Lorraine Heath are un talent incredibil de versatil.” Publishers Weekly

Lorraine Heath a scris peste 60 de romane de dragoste, care au apărut constant pe listele de bestselleruri ale USA Today și New York Times. Cărțile sale au fost recompensate cu numeroase premii, printre care RITA Award, Romantic Times Reviewer’s Choice și Career Achievement Award.

LanguageRomână
Release dateOct 23, 2018
ISBN9786060732334
Un bărbat indragostit

Read more from Lorraine Heath

Related to Un bărbat indragostit

Related ebooks

Romance For You