Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Pariul pe iubire
Pariul pe iubire
Pariul pe iubire
Ebook378 pages6 hours

Pariul pe iubire

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

Înalta societate londoneză devine animată aflând de reîntoarcerea fermecătoarei văduve Diane Benchley. Oare se va recăsători? Ce va face cu averea rămasă de la soțul ei? Lumea bună este însă șocată când Diane anunță că intenționează să deschidă un exclusivist club de jocuri pentru bărbați la reședința ei din Londra. Însă nimeni nu este mai surprins de această veste decât Oliver Warren, marchizul de Haybury.
Cu patru ani în urmă, Oliver și Diane au petrecut împreună două săptămâni de vis la Viena, însă despărțirea lor a fost departe de a se putea numi amiabilă. Acum, Diane îl amenință că o să dezvăluie lumii unul dintre cele mai păcătoase secrete ale lui dacă nu acceptă să o ajute să își ducă visul la îndeplinire. Mare amator de jocuri de noroc și, totodată, renumit crai, Oliver este cel mai în măsură să o învețe pe Diane șiretlicurile unei astfel de afaceri. Dar să cadă la înțelegere cu Diane ar putea fi pentru el cel mai mare risc pe care și l-a asumat vreodată. De data asta, își va pune la bătaie nimic altceva decât propria inimă… Și ce poate fi mai periculos decât un pariu pe iubire?

„Suzanne Enoch are darul să capteze interesul cititorilor.” ―Sun Journal
„Un roman senzual și romantic, o autoare care sigur va câștiga fani devotați.” ―Publishers Weekly

Suzanne Enoch a scris până în prezent 40 de romane, care au intrat pe listele de bestselleruri ale The New York Times, USA Today și Publishers Weekly.

LanguageRomână
Release dateDec 27, 2018
ISBN9786060732303
Pariul pe iubire
Read preview

Read more from Suzanne Enoch

Related to Pariul pe iubire

Related ebooks

Romance For You