Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Secrete și minciuni
Secrete și minciuni
Secrete și minciuni
Ebook620 pages10 hours

Secrete și minciuni

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

Când soțul ei moare într-un accident ciudat, Shelby Pomeroy este distrusă. Dar moartea lui scoate la iveală un adevăr devastator – Richard era un mincinos și un escroc. Acum Shelby trebuie să suporte consecințele: datorii uriașe și dovada că soțul ei a trădat-o în toate modurile posibile.
Cu inima frântă, Shelby este totuși hotărâtă să-și rezolve problemele și, întorcându-se acasă în Tennessee și la familia pe care o crezuse pierdută pentru totdeauna, descoperă liniștea și speranța, sub chipul lui Griff Lott, un antreprenor de succes.
Dar soțul ei avea mai multe secrete decât ar fi bănuit cineva, și nu toată lumea este încântată să o vadă întoarsă în oraș. Când un act de violență șocant are ca origine afacerile dubioase ale lui Richard, devine evident că Shelby nu a scăpat de fapt de el. Aflată într-un pericol de moarte, Shelby trebuie să înfrunte minciunile trecutului – sau să piardă tot.

„O carte sexy și plină de suspans, o poveste ce abundă în intrigi și răsturnări de situație cu deznodământ exploziv.” Booklist

Nora Roberts a scris peste 200 de romane, și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times. Cărţile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 500 de milioane de exemplare.

LanguageRomână
Release dateJul 29, 2019
ISBN9786063343049
Secrete și minciuni
Read preview

Read more from Nora Roberts

Related to Secrete și minciuni

Related ebooks

Romance For You