Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Nebuni si muritori
Nebuni si muritori
Nebuni si muritori
Ebook445 pages6 hours

Nebuni si muritori

Rating: 1 out of 5 stars

1/5

()

Read preview

About this ebook

În inima Angliei elisabetane, tânărul Richard Shakespeare visează la o carieră strălucitoare în arenele pentru spectacole londoneze, dominate de fratele său mai mare, William. Însă recunoștința lui Richard, actor fără un sfanț, dar iscusit la vorbă, începe să pălească, la fel și loialitatea față de familie.
Astfel, când două manuscrise neprețuite dispar, suspiciunea cade asupra lui Richard. Miza obținerii unui rol principal într-una din piese îl determină pe acesta să cutreiere prin cotloanele cele mai întunecate ale orașului în căutarea manuscriselor.
Într-un tur de forță plin de suspans și savoare, Nebuni și muritori își atrage cititorul într-o sarabandă de intrigi, scandaluri și rivalități din lumea Londrei elisabetane, înfățișate cu măiestrie de Bernard Cornwell.

„Cu darul lui recunoscut de a reînvia istoria, Bernard Cornwell îi poartă pe cititori în arenele pentru spectacole, pe străzile lăturalnice și printre palatele din Londra lui Shakespeare, într-un roman plin de profunzime și de compasiune.“
Philippa Gregory

„Cornwell este un dramaturg amator entuziast.
Felul în care portretizează actorii, cu rivalitățile și superstițiile lor, este sclipitor și deseori amuzant. Combinația sa de inteligență, spirit de aventură și abilitate în construirea personajelor face ca această carte să marcheze desprinderea cu succes a autorului de tiparele obișnuite ale romanului istoric.“
The Times

LanguageRomână
Release dateNov 28, 2019
ISBN9786063345524
Nebuni si muritori

Read more from Bernard Cornwell

Related to Nebuni si muritori

Related ebooks

Thrillers For You