Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Nebunie de-o vară
Nebunie de-o vară
Nebunie de-o vară
Ebook371 pages6 hours

Nebunie de-o vară

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

Sadie Turner nu e obsedată de control, ci doar... ordonată. Iar când soțul o înșală, dând peste cap lumea ei extrem de echilibrată, Sadie își ia copiii și pleacă într-o vacanță la casa de pe lac a mătușii ei, sperând să se relaxeze și să uite de bărbați. De toți bărbații. Dar excentrica mătușă Dody are alte planuri: e hotărâtă s-o vadă pe Sadie că se distrează – cu Desmond, vecinul cel nou și sexy.
Înalt, bronzat, musculos și iubit de copii, Desmond e un adevărat „coșmar”. Trebuie să aibă totuși un defect, e bărbat până la urmă, se gândește Sadie, hotărâtă să păstreze distanța. Dar pe măsură ce timpul trece, atracția dintre cei doi devine tot mai puternică, iar viața lui Sadie, din ce în ce mai complicată...

„Nebunie de-o vară e atât de amuzantă și de sexy; am râs în hohote.”
USA Today
„Dragoste, umor și personaje pe care le veți iubi necondiționat – Tracy Brogan e noua voce a romance-ului contemporan.”
New York Times

Tracy Brogan a fost nominalizată de trei ori la Premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America, prima dată pentru romanul Nebunie de-o vară, și a primit mult râvnitul Diamond Award din partea Amazon Publishing. Cărțile ei s-au vândut în peste 1 000 000 de exemplare.

LanguageRomână
Release dateDec 5, 2018
ISBN9786063343698
Nebunie de-o vară

Related to Nebunie de-o vară

Related ebooks

Romance For You