Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Cheia misterelor
Cheia misterelor
Cheia misterelor
Ebook368 pages5 hours

Cheia misterelor

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Sam Coppersmith nu este un detectiv particular obisnuit, dar este exact omul de care are nevoie Abby Radwell pentru a iesi din situatia teribil de ingrijoratoare in care a ajuns fara sa vrea. Ca anticar specializat in carti care depasesc granitele normalului, Abby s-a invartit intotdeauna intr-o lume obscura, avand de-a face cu personaje excentrice si dubioase. Insa acum a inceput sa primeasca amenintari anonime prin care secrete pe care le doreste ingropate pentru totdeauna in trecutul ei vor fi dezvaluite daca Abby nu va fi de acord sa gaseasca pentru santajist un volum de mare valoare, care a reaparut pe piata de curand.

Sam, expert in minerale rare si cristale cu energii paranormale, este foarte dornic sa accepte misiunea, mai ales ca are un interes personal. Volumul dorit de santajist este un vechi caiet de laborator pe care familia lui doreste de ani intregi sa-l scoata de pe piata – si implicit din mainile nebunilor pentru care poate deveni o adevarata arma.

Totusi, lucrurile se complica si mai mult cand simpla relatie profesionala dintre Abby si Sam se transforma intr-una deosebit de pasionala, iar miza intregii curse pentru gasirea caietului devine chiar supravietuirea. A lor si a iubirii pe care ajung sa o impartaseasca…

LanguageRomână
Release dateJun 7, 2017
ISBN9786063318016
Cheia misterelor
Read preview

Read more from Amanda Quick

Related to Cheia misterelor

Related ebooks