La Que Sabe: Cea care știe să fie Femeie
La Que Sabe: Cea care știe să fie Femeie
La Que Sabe: Cea care știe să fie Femeie
Ebook217 pages4 hours

La Que Sabe: Cea care știe să fie Femeie

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Cartea pe care o ții în mână este adresată sufletului tău de femeie care vrea să se regăsească pe sine. Este o carte despre curajul de a te descoperi și metamorfoza în Femeia care știe să fie Femeie. Îți vorbește despre mine, despre tine, despre toate femeile din lume care aleg să se trezească și să dobândească înțelepciunea de a fi.

Această carte nu vine să-ți dicteze cum trebuie să fii, să-ți ofere soluții sau să-ți spună în câți pași ajungi la final. Ea te îndeamnă să devii responsabilă pentru cine ești, pentru viața ta și mai ales pentru cine vrei să fii de acum încolo.
Am reușit să aducem la rang de măiestrie prototipul femeii „Zoe cea bărbată” însă, din când în când, în momentele de singurătate, ne simțim sugrumate de un strigăt interior care ne cere să dăm măștile jos. Este născut dintr-o suferință surdă care nu ne dă pace, o neîmplinire, o durere care ne macină încet pe dinăuntru. Cu siguranță ai simțit și tu această suferință. Indiferent de forma ei de manifestare, ea este aceeași în noi toate; este foamea de iubire de sine și dorul de a fi acceptate pentru ceea ce suntem cu adevărat: femei!
La Que Sabe (Cea care știe) este eternul Divin Feminin. Misterul ei te atrage în magicul joc al vieții, fiind uneori blândă și iubitoare, alteori sălbatică și războinică sau plină de pasiune. EA este cea care Este. Poate să îți placă sau nu, poți să înțelegi sau nu. La Que Sabe este așa cum știe. Nu se va justifica niciodată, pentru că adevărul ei nu percepe nevoia ta de explicații. De dicolo de timp și spațiu, va continua să jongleze cu aspectele dualității, păcălindu-ți mintea să vrea mai mult. Te vrea în lumea ei pentru că îi aparții. Te vrea alături de Ea pentru că voi două sunteți la fel.
Și...la un moment dat o vei înțelege, o vei aprecia și în final o vei iubi... pentru că La Que Sabe ești, de fapt, tu.

LanguageRomână
Release dateFeb 2, 2021
ISBN9781005486655
La Que Sabe: Cea care știe să fie Femeie
Read preview

Related to La Que Sabe

Related ebooks

Books Recommended For You