Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Unavailable
Data de Expirare: Marca 2 din 7, #2
Unavailable
Data de Expirare: Marca 2 din 7, #2
Unavailable
Data de Expirare: Marca 2 din 7, #2
Ebook93 pages1 hour

Data de Expirare: Marca 2 din 7, #2

Rating: 0 out of 5 stars

()

Currently unavailable

Currently unavailable

About this ebook

Descriere

A DOUA ZI

Dr. Liza Lains este Directoarea Organizației Mondiale a Sănătății a Statelor Confederate, O.M.S.S.C. Cu toate acestea, ea nu se află în La Gran Silesius, ci a trăit cu o sută de ani de ani în urmă.

Ce s-a întâmplat atunci? Ce descrie, cu mare precizie, Raportul Final? Cu ce ​​fel de presiuni va trebui să se confrunte pentru ca lumea să nu dispară? Și cel mai important, vor putea guvernele să ajungă la un acord pentru ca Pământul să nu moară?

Gender Kan continuă să transmită Telejurnalul Formidabil, comunicând cele mai bune știri și oportunități fantastice, cum ar fi Loteria "Cufărul de Aur" sau anunțând "Pețitorii", care căsătoresc persoane singure sau chiar grupuri de până la opt integranți, în Districtul FGH010, Districtul Valurilor de Iubire. Dar, acea neliniște care îl macină, de unde vine? Ce conversație a avut cu Lonak care l-a afectat atât de puternic?

Este ultima zi a lui Baldo Shan în oraș. După Pre-Petrecerea sa de Expirare, trebuie să îmbarce pe Nava Triumfului și să se îndrepte spre Insula Fericirii pentru a expira. Cu toate acestea, în ce parc ajunge alergând? Și cine este persoana care îi vorbește în Trenul Electric 203? Cine este doamna care îi înmânează un ghemotoc? Cei doi agenți ai Poliției Fericirii știu cine este el?

Hailin Pujil, Ultra-Fericit Maxim, după ce l-a însoțit pe Baldo la Spitalul General din La Gran Silesius, va începe procesul de uitare datorită aportului de Ameliana așa cum dictează de Legea 55/03? De ce este îngrijorat Lonak? Ce a văzut Lonak în videoclipul pe care i l-a trimis cineva fără nume, ce nu luase în calcul, și care l-a înfuriat atât de tare?

Va reuși Derni Canala să intre în Insula Fericirii? Cine este fata pe care a salvat-o de la înec? A născut Ralia Junes copila ei? I-au luat-o așa cum îi spusese doctorul Yahish? Cine este bătrânul Larrim și de ce Gluber Myrona este atât de șocat după discuția cu el?

Și mai presus de toate, de ce există astăzi un nou Sol (joc de cuvinte sol = soare), în La Gran Silesius?

LanguageRomână
PublisherIoana Barsan
Release dateNov 6, 2020
ISBN9781386064015
Unavailable
Data de Expirare: Marca 2 din 7, #2
Author

Pedro Galván París

Fericirea este libertate și libertatea este fericire. Dacă nu există ambele, nu există viitor. Pedro s-a născut pe 6 martie, cu 500 de ani mai târziu decât Michelangelo Buonarroti. Timp de opt ani a avut voința de a crea o lume și personaje care se bucură de fericire fără să depindă variabila timpului. Cum ar fi viața ta dacă ai ști când vei expira? O viață în care nu poți pierde o secundă pentru că știi că sfârșitul este aproape fără speranță. În orașul distopian La Gran Silesius, ca orice oraș din lume, controlul, puterea, viața, rațiunea, curiozitatea și calea către libertate și adevăr cu semnificații diferite se reunesc, așa cum ni se întâmplă deja, în ziua de azi.

Related to Data de Expirare

Related ebooks

Action & Adventure Fiction For You