Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

30 De Ani De Viata, 20 De Lectii Primite
30 De Ani De Viata, 20 De Lectii Primite
30 De Ani De Viata, 20 De Lectii Primite
Ebook68 pages37 minutes

30 De Ani De Viata, 20 De Lectii Primite

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

30 de ani de viata, 20 de lectii primite nu este o carte de self-improvement in sensul clasic, ci mai degraba o trecere in revista a anumitor situatii prin care autorul a trecut. Lectiile primite sunt, evident, subiective dar sunt spuse din punctul de vedere al unui om obisnuit. Dezamagirile si momentele grele sunt mereu cu noi, dar uneori trebuie sa invatam din greseli, sa gasim un echilibru si sa mergem mai departe. Cartea ofera situatii reale traite de autor, momentele sale de cumpana si ce a inteles din aceste experiente. Poate nu toate lucrurile sau concluziile din carte vi se vor aplica, dar exista si situatii cu care toata lumea s-a intalnit si merita sa cititi ce un om normal, de 30 de ani, a reusit sa inteleaga din sensul vietii.

Ce o sa cititi mai jos ar putea sa intre la categoria de self-improvement. Dar eu nu sunt un expert, nici in psihologie, nici in comportament sau in orice alt domeniu. Asa ca ma simt obligat sa va spun un pic despre mine si despre ce am scris.

Sunt un corporatist, care a trecut prin diferite situatii si care a avut parte atat de mari bucurii, cat si de tristeti desavarsite. A fost intotdeauna visul meu sa scriu o carte si, desi poate ce am scris eu nu poate fi catalogat drept o carte clasica, datorita stilului si lungimii sale, am dorit sa fac asta dupa ce am implinit 30 de ani.

Am vrut sa vad ce inseamna, cum este sa iti asezi ideile in ordine si sa iti indeplinesti un vis. M-am gandit ca poate mai exista oameni ca mine care au nevoie sa auda ca nu sunt singuri. Am fost si inca sunt si eu cu ei.

LanguageRomână
Release dateSep 29, 2020
ISBN9786060711254
30 De Ani De Viata, 20 De Lectii Primite
Read preview

Related to 30 De Ani De Viata, 20 De Lectii Primite

Related ebooks

Self-Improvement For You