Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Calea Feminității: Pașii spre o nouă tu
Calea Feminității: Pașii spre o nouă tu
Calea Feminității: Pașii spre o nouă tu
Ebook171 pages3 hours

Calea Feminității: Pașii spre o nouă tu

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

”Calea Feminității” este o carte de dezvoltare personală pentru femei. În ea poți găsi problemele actuale cu care se confruntă femeile, probleme care se reflectă asupra bărbaților și a întregii societăți. Vei citi și cunoaște unele cauze profunde a fenomenelor care au loc, a nemulțumirii și nefericirii de care ai parte dacă ești una din femeile obișnuite. Totuși vei găsi și luminițe ascunse în cuvintele cărții, luminițe care îți vor arăta că ai în interior multe resurse. Vei găsi metafore care te vor ajuta să-ți schimbi viața, pas cu pas în direcția dorită de tine.

”Calea Feminității” este ca o carte de rețete – nu poți fi ”sătulă” doar privind recomandările și spunând: am mai auzit/citit asta. Ca să guști ce se ascunde după fiecare rețetă nouă este nevoie să vezi dacă ai toate ingredientele în frigider, să cumperi (faci rost) de ingredientele lipsă, să le pregătești, amesteci, pui la cuptor, să fii creativă în a hotărî ce proporții alegi pentru fiecare. Iar dacă nu-ți iese din prima să nu te dai bătută, cu toate știm cât de multă experiență ne trebuie pentru a face delicii...

Doar practicând ceea ce vei găsi în paginile acestei cărți vei putea înțelege care dintre idei sunt ”pe gustul tău”, care sunt ”dulci” care sunt ”amare dar necesare”.

Spor la bucătărit, adică... la citit!

LanguageRomână
PublisherVera Budan
Release dateJun 5, 2020
ISBN9786060333821
Calea Feminității: Pașii spre o nouă tu

Read more from Vera Budan

Related to Calea Feminității

Related ebooks

Self-Improvement For You