Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Patimi Inaltatoare
Patimi Inaltatoare
Patimi Inaltatoare
Ebook196 pages2 hours

Patimi Inaltatoare

Rating: 1 out of 5 stars

1/5

()

Read preview

About this ebook

Toate cele trei personaje principale din romanul “Patimi inaltatoare” isi incep calatoria impreuna printr-un triunghi amoros. Augustin este un corporatist de succes, aratos, galant si cu mare priza la femei. Sotia lui, Doina, este casnica si se dedica in exclusivitate menajului pe care il duce pana la arta insa acest lucru aparent minunat este departe de ceea ce se considera a fi conceptul mai inalt al sotiei ideale. Flavia este amanta lui Augustin, impecabila din multe puncte de vedere dar dependenta emotional de barbati indisponibili din cauza ranii din copilarie a tatalui sau absent.

Cartea explica triunghiul amoros din toate cele trei perspective si ilustreaza o vedere spirituala in ansamblu asupra lui. Ea ne face totodata sa avem o idee despre care e realitatea in diaspora din punctul de vedere al unei femei singure. La sfarsit ne reda speranta ca nu e nicicand prea tarziu sa ne atingem maretia pentru care am fost creati.

Actiunile normale din viata de zi cu zi contureaza virtuti precum succesul, libertatea, respectul de sine, feminitatea, iertarea, fericirea, intuitia, cumpatarea, empatia, iubirea, modestia.

LanguageRomână
Release dateJun 4, 2020
ISBN9786060710493
Patimi Inaltatoare

Related to Patimi Inaltatoare

Related ebooks

Contemporary Romance For You