Unavailable
Calendarul zambetelor realiste
Unavailable
Calendarul zambetelor realiste
Unavailable
Calendarul zambetelor realiste
Ebook232 pages2 hours

Calendarul zambetelor realiste

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Currently unavailable

Currently unavailable

About this ebook

Cum să zâmbești realist, în fiecare lună a anului? Cum să folosești dinamica specifică fiecărui anotimp, de la frigul dominator al iernii până la galbenul obsesiv al toamnei, ca să-ți aduci energie, prosperitate și voie bună la tine-n viață, în minte și în suflet?

Excentrică, pragmatică și provocator de optimistă, cartea "Calendarul zâmbetelor realiste" poate fi cadoul-perfect:

  •  Pentru tine, dacă vrei un intro rapid de self-coaching pe tema zâmbitului realist
  •  Pentru cei dragi, dacă vrei un ghid de bune practici de organizare, comunicare, relaționare și obținere de rezultate
  •  Pentru colegi și prieteni, dacă vrei ceva simpatic și care să inspire acțiune!

Din decembrie până în noiembrie, lună de lună, cei 4 autori îți arată cum să înlocuiești oboseala cu energie. Din munții Măcinului până în țara Soarelui Răsare, cartea te inspiră și te învață cum să-ți alegi înțelept locațiile de vacanță. De la astenia de primăvară până la sportul de după sărbători, autorii îți împărtășesc din experiența lor de a transforma în ceva util fiecare parte a anului!

  • Un mozaic de gânduri luminoase și acțiuni testate, ce îți oferă acel plus motivațional de care ai nevoie înainte să vină Moșul și după ce pleacă, tot restul anului!
  • O carte de buzunar, plină cu idei provocatoare, deloc pretențioase, de descoperit și aplicat mai ales când te plictisești sau nu ai chef de lucrurile de care știi că ar fi cazul să te ocupi!
  • Un ghid al anului, pentru fiecare lună, cuprinzând reportaje și perspective ale autorilor despre viața de zi cu zi, așa cum o întâlnim în România anilor noștri, cu bucuriile și necazurile prezentului, dar și cu încredere într-un viitor mereu mai bun, mai luminos!
  • O paletă de idei practice, ușor de testat, pentru a-ți înfrumuseța percepțiile despre ce ți se întâmplă sau, măcar, pentru a te opri din a dramatiza și a începe măcar să te bucuri de ceea ce ai deja!
  • Un asistent personal de călătorii, care-ți recomandă, argumentat, unde să mergi în ce parte a anului, ca să beneficiezi din plin de tot ce are de oferit universul!
  • Un mic tratat de coaching pragmatic, în varianta de self-coaching, care îți explică câteva căi simple de a începe să înțelegi și să acționezi pe unele subiecte care nu-ți dau pace și te înghiontesc!

Să știi să trăiești din plin în anotimpul care îți oglindește cel mai bine personalitatea și să vrei să găsești, în tot restul anului, forță și frumusețe, în natură și la oameni, începând chiar cu tine… acesta este subiectul cărții. Aripi de zăpadă cu multă acțiune, iarna, mărțișoare delicate de creativitate empatică, primăvara, nisip multicolor de idei practice, vara și petale arămii de schimbare pragmatică, toamna, se reunesc, într-un singur loc, în prima carte din Colecția Mozaic.

LanguageRomână
Release dateJun 22, 2020
ISBN9786069481745
Unavailable
Calendarul zambetelor realiste

Related to Calendarul zambetelor realiste

Related ebooks

Books Recommended For You