Rugăciune Eficientă: Seria de viață creștină, #2
Rugăciune Eficientă: Seria de viață creștină, #2
Rugăciune Eficientă: Seria de viață creștină, #2
Ebook99 pages1 hour

Rugăciune Eficientă: Seria de viață creștină, #2

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Biblia nu ne oferă o definiție a rugăciunii. Cu toate acestea, ne oferă multe exemple de rugăciune. Din aceste exemple, putem înțelege ce este rugăciunea, tipurile de rezultate pentru care să ne rugăm și cum să ne rugăm. În plus față de aceste exemple, Biblia conține și o serie de declarații care ne spun ce ne este necesar să rugăm rugăciune eficientă.

 

Chiar dacă există multe tipuri diferite de rugăciune, găsim o serie de elemente comune. Toată rugăciunea implică o comunicare verbală cu Dumnezeu și puterea lui Dumnezeu (Cuvântul lui Dumnezeu și credință). Tot rugăciunea lucrează, de asemenea, pentru a produce un rezultat.

 

Aplicarea Cuvântului lui Dumnezeu prin credință și rezultatele obținute sunt constrânse de cerințele declarate în scriptură. Aplicarea puterii fizice este guvernată de legea fizică. Nu trebuie surprinzător să constatăm că aplicarea puterii spirituale este guvernată de legea spirituală și că cerințele declarate în scriptură corespund legilor spirituale care guvernează rugăciunea.

 

Rugăciunea eficientă privește ceea ce Biblia ne spune despre rugăciune și împărtășește cu privire la motivul pentru care ne rugăm, ce este rugăciunea, procesul de rugăciune, cum creștem și întărim credința, respectând legea spirituală în rugăciune, obținând calea rugăciunii, aplicând puterea lui Dumnezeu în rugăciune, măsurând progresul și rezultatele rugăciunii și primind și păstrând rezultatele rugăciunii noastre.

LanguageRomână
PublisherAlton Danks
Release dateMay 14, 2020
ISBN9781948081481
Rugăciune Eficientă: Seria de viață creștină, #2
Read preview
Author

Al Danks

I am the author of the web site perfectingprayer.com. I am also the author of the books The Guiding Into Truth Work of the Holy Spirit, Effective Prayer, Ceased From Sin: Living To Do God's Will, Spiritual Warfare: Sowing, The Truth About Eternal Life, and Go the Way You Should Go.

Read more from Al Danks

Related to Rugăciune Eficientă

Titles in the series (10)

View More

Related ebooks

Books Recommended For You