Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Un bărbat, o fată, o insulă pustie - un roman de dragoste (Volumul 3)
Un bărbat, o fată, o insulă pustie - un roman de dragoste (Volumul 3)
Un bărbat, o fată, o insulă pustie - un roman de dragoste (Volumul 3)
Ebook306 pages6 hours

Un bărbat, o fată, o insulă pustie - un roman de dragoste (Volumul 3)

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Spre final, ajunseserăm deja să discutăm despre cărțile ei preferate și chiar despre poezie (da, băusem cam mult).
Îi plăcea să citească literatură de duzină și se vedea bine asta. Era genul de tipă dedublată, care ziua debita tâmpenii feministe și urla la bărbați, iar noaptea devora romane siropoase cu trandafiri pe copertă și cowboy musculoși.
Îmi plăcea s-o contrazic permanent și încercam s-o enervez, doar așa, ca s-o fac să plece, însă ea râdea și-mi spunea că n-o înțeleg, apoi îmi recomanda nu știu care carte despre nu știu ce căcat.
Pe la miezul nopții, mi s-a făcut milă de ea, așa că...

LanguageRomână
PublisherUirebit
Release dateJun 29, 2019
ISBN9780463637890
Un bărbat, o fată, o insulă pustie - un roman de dragoste (Volumul 3)
Read preview
Author

Uirebit

Deși cochetam de multă vreme cu acel „Vaaai, ce mi-ar plăcea să scriu și eu o carte!”, aventura mea scriitoricească a început destul de târziu.Împlinisem deja 44 de ani și tot nu găseam cartea care să mi se potrivească ca o mănușă.Singura soluție era s-o scriu chiar eu :)Mi-am rumegat câteva zile ideea, apoi i-am spus nevesti-mii:- Știi ceva? Dacă tot nu găsesc o carte care să-mi placă, probabil c-a sosit timpul să scriu eu una. Vorbesc serios. Eu sunt Alesul! Eu o să salvez literatura română! Tipele o să doarmă cu poza mea sub pernă și-o să se pișe pe ele de emoție când o să vină la lansările mele de carte.- Doamne, ajută! mi-a răspuns ea.Și m-am așezat la masa de scris. Și-a trecut 2014... și 2015. Apoi 2016.Prin 2017 am început să mă îngrijorez. Afurisita de carte nu mai voia să se termine.Am pus pixul jos și am clipit des. Mi-am analizat rezultatul muncii, apoi am oftat și am tras concluzia:- E clar, omule! Ești grafoman.Și adevărul m-a eliberat instantaneu, mi-a luat o piatra de pe inimă. Am aruncat într-un folder toată munca mea, după care (să nu faceți ca mine) m-am dus repede și mi-am cumpărat șase beri și o sticlă de vodcă.Și, uite-așa, am scăpat de păcatul scrisului și mi-am reluat viața obișnuită.Totuși, la începutul lui 2018 am dat accidental peste afurisitul de manuscris. L-am recitit și, culmea, chiar mi-a plăcut. Jur că m-am bucurat de fiecare pagină.Acum a venit vremea să vă bucurați și voi.Hai, lăsați naibii vodca și berea! Puneți mâna și citiți o carte adevărată!

Read more from Uirebit

Related authors

Related to Un bărbat, o fată, o insulă pustie - un roman de dragoste (Volumul 3)

Related ebooks

Contemporary Romance For You