Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Prin ochii ei
Prin ochii ei
Prin ochii ei
Ebook189 pages3 hours

Prin ochii ei

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Prin ochii ei se adreseaza visatorilor, celor care pot gasi o continuare frazei “ce ar fi fost daca...” dar mai ales celor care nu se lasa sa ajunga in acel punct si celor care nu obosesc sa o ia in fiecare zi de la capat. Cartea aceasta este pentru tine, cel care nu renunti sa crezi in tine si treci zi de zi peste fiecare obstacol pentru a ajunge acolo unde stii ca este locul tau.
Gratiela Feraru incearca prin umor si inocenta sa arate ca in fiecare om mai mult sau mai putin ranit, sta un suflet tanar care nu inceteaza sa viseze, un suflet care simte nevoia sa imprastie iubire in jurul sau, aceasta fiind menirea fiecaruia dintre noi.

LanguageRomână
Release dateFeb 5, 2019
ISBN9786068935300
Prin ochii ei
Author

Gratiela Feraru

Prin ochii ei se adreseaza visatorilor, celor care pot gasi o continuare frazei “ce ar fi fost daca...” dar mai ales celor care nu se lasa sa ajunga in acel punct si celor care nu obosesc sa o ia in fiecare zi de la capat. Cartea aceasta este pentru tine, cel care nu renunti sa crezi in tine si treci zi de zi peste fiecare obstacol pentru a ajunge acolo unde stii ca este locul tau.Gratiela Feraru incearca prin umor si inocenta sa arate ca in fiecare om mai mult sau mai putin ranit, sta un suflet tanar care nu inceteaza sa viseze, un suflet care simte nevoia sa imprastie iubire in jurul sau, aceasta fiind menirea fiecaruia dintre noi.

Related to Prin ochii ei

Related ebooks

Literary Fiction For You