Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Ghidul canditatului la arhitectura
Ghidul canditatului la arhitectura
Ghidul canditatului la arhitectura
Ebook169 pages6 minutes

Ghidul canditatului la arhitectura

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Ghidul candidatului la arthitectura este de un real folos pentru inceputul unei vieti profesionale de arhitect, cu intenția de a fi o invitație pentru cei care doar cocheteaza cu ideea, un sprijin de plecare la drum pentru cei hotarati si totodata un ajutor pentru cei care vor sa aiba confirmari ca drumul catre aceasta profesie, pe care se afla deja, este potrivit pentru ei si asteptarile lor.
Arh. Mihu Frunzetti a conceput si realizat Ghidul candidatului la arhitectura, pentru a oferi informatii si ilustratii importante oricui este preocupat sa stie ce inseamna sa devii student la arhitectura si ce reprezinta acest proces care presupune, pe langa inclinatie pentru acest domeniu, efort, perseverenta si, nu in ultimul rand, placerea de a atinge performanta in desen liber si tehnic.
Arh. Mihu Frunzetti a considerat ca Ghidul candidatului la arhitectura este si o lucrare aparuta ca o datorie morala, pentru ca el insusi, la vremea cand pasea pentru prima oara pe drumul acestei nobile profesii, nu a stiut la ce sa se astepte si nu a avut niciun sprijin in a gasi raspunsuri la intrebările care il preocupau.

LanguageRomână
Release dateNov 11, 2018
ISBN9786068935263
Ghidul canditatului la arhitectura
Author

Mihu Frunzetti

Mihu Frunzetti este de profesie arhitect si pe langa proiectele de arhitectura realizate de mai bine de 25 de ani s-a ocupat si de pregatirea la desen pentru admiterea la arhitectura a numeroase generatii de candidati.

Related to Ghidul canditatului la arhitectura

Related ebooks