Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Unavailable
Jumătatea Perfectă Cartea Întâi
Unavailable
Jumătatea Perfectă Cartea Întâi
Unavailable
Jumătatea Perfectă Cartea Întâi
Ebook361 pages5 hours

Jumătatea Perfectă Cartea Întâi

Rating: 3.5 out of 5 stars

3.5/5

()

Currently unavailable

Currently unavailable

About this ebook

Savurati aceste doua romane din seria Jumatatea Perfecta, ambele fiind despre iubire, aventura si conspiratii. In fiecare dintre ele, un barbat dur, de actiune, musca tarana (figurativ vorbind) si isi pierde inima.

Daca va place un roman de suspans si de dragoste, atunci aceasta este cartea perfecta. Personaje puternice si suspans va asteapta sa va farmece dupa-mesele. Seria Jumatatea Perfecta va fi alcatuita din patru romane si veti intalni toate personajele masculine in primele doua romane, care se gasesc in Cartea Intai.

Cu Dublu Tais, un roman despre iubire, aventura si a doua sansa, o urmareste pe Kate, proprietara unui mic magazine in cautarea iubirii si fericirii. In ciuda propriei judecati, impotriva dorintelor sale, ii permite prietenei sale sa o impinga in lumea matrimonialelor  pe internet, unde intalneste pe cel mai enervant, straniu, si in acelasi timp, cel mai interesant barbat pe care l-a cunoscut vreodata. Dupa cateva luni de corespondenta, Kate devine implicata intr-o aventura globala alaturi de un barbat despre care nu stie foarte multe.

Descoperiti aceasta poveste de iubire, prima din seria inspirationala si cu nunti Jumatatea Perfecta, care descrie relatii contemporane, iubire, aventura si conspiratii.

Ochi In Intuneric prezinta doua personaje interesante, Diane si Adam.

Ea vrea sa-si gaseasca linistea, iar el cauta razbunarea. Amandoi obtin ce doresc, dar cu o surpriza.

Diane este pictorita si a fost crescuta la oras. Mosteneste ferma matusii sale si se muta acolo pentru a se redescoperi pe sine insasi. Dar mai intai, descopera ca mostenirea vine cu anumite conditii  si ca sunt oameni dornici sa ucida pentru a o obtine.

Adam, fost soldat si mercenar, vrea sa razbune moartea fratelui sau. Diane reprezinta pentru el numai un mijloc de a-si atinge scopul – sau asa crede el. Cand lucrurile se inrautatesc, Adam descopera ca unii oameni pot sa ti se strecoare in suflet pentru totdeauna.

LanguageRomână
Release dateApr 25, 2018
ISBN9781386086741
Unavailable
Jumătatea Perfectă Cartea Întâi
Author

Rowena Dawn

Rowena Dawn enjoys writing romance and mysteries. Born in Europe, she defines herself as a child of the world. She loves traveling and discovering new places and new people. Most of her spare time is spent with her pug - the most obnoxious dog ever seen, as everybody labels him. She  will have a new romance series published soon!

Read more from Rowena Dawn

Related to Jumătatea Perfectă Cartea Întâi

Related ebooks