Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Fauritorul de baghete magice
Fauritorul de baghete magice
Fauritorul de baghete magice
Ebook336 pages5 hours

Fauritorul de baghete magice

Rating: 0 out of 5 stars

()

Read preview

About this ebook

Un nou titlu din colectia Aventura si Mister, o noua poveste care va va introduce in universul misterului. Corint Junior va prezinta noutatea editoriala Fauritorul de baghete magice.


Totul a pornit intr-un castel retras, ascuns intr-o padure din Romania. Henry Leach al VIII-lea nu stie inca, dar este urmasul unei generatii stravechi de fauritori de baghete magice. Asta inseamna ca a mostenit puteri nebanuite, un cufar cu obiecte misterioase si multe necazuri. Dar cea mai mare problema cu care trebuie sa se confrunte zi dupa zi este sora lui mai mica, Brianna, care a avut dintotdeauna talentul special de a-i sta in cale. Mai ales acum, cand Henry este pe cale sa realizeze prima lui vraja adevarata, iar Brianna este prinsa la mijloc si lucrurile scapa de sub control.


Cu ajutorul lui Coralis, Marele Maestru al Baghetelor, si al unui vultur care nu este ceea ce pare, Henry spera sa readuca lucrurile la normal. Numai ca luna rea sta sa rasara si un fauritor de baghete malefic le incrca planurile, iar Henry va invata pe propria-i piele ca lumea in care traieste nu mai este ca inainte.

LanguageRomână
PublisherCorint
Release dateFeb 17, 2018
ISBN9786067932669
Fauritorul de baghete magice
Read preview

Related to Fauritorul de baghete magice

Related ebooks

Fantasy For You