Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Picuri de roua pentru suflet
Picuri de roua pentru suflet
Picuri de roua pentru suflet
Ebook90 pages1 hour

Picuri de roua pentru suflet

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

Read preview

About this ebook

Autorul acestei carti pune in contrast doua stari sufletesti, indemnandu-ne astfel la o meditatie adanca asupra conditiei noastre umane.

In primul rand, putem descoperi starea omului care traieste fara Dumnezeu, o stare care lasa in urma ei: rani, dureri, lacrimi amare, dezamagiri, dezgust si impotmolire. O viata ca atare coboara sufletele in pierzare.

In al doilea rand, este descrisa starea omului care il gaseste pe Dumnezeu, o stare in care vei gasi: fericire, liniste, implinire spirituala si putere de ascultare in smerenie. Aceasta ascultare iti va deschide poarta Raiului.
Citirea cu atentie te va afecta pana la lacrimi si va sadi in inima ta frumoasa floare a recunostintei.

Pastor Vasile Hozan (Kitchener, Canada)

Atunci cand vei citi aceasta carte, vei intelege ca titlul ei nu este o metafora aleasa cu scopuri de marketing. Aceste eseuri iti invioreaza sufletul si te pun pe ganduri.

Aceasta carte, foarte actuala, autentica si practica, ne reasigura de faptul ca Dumnezeu ridica, in fiecare generatie, oameni care pot imparti "picuri de cer" semenilor lor. Prospetimea acestor "picuri de roua" dovedeste ca autorul a experimentat "ploaia Rusaliilor" si ne face sa ne dorim mai mult revarsarea Duhului peste generatia noastra.
Pastor Emanuel Fedur, Phoenix, Arizona

LanguageRomână
PublisherGramma.ro
Release dateApr 3, 2017
ISBN9781370398362
Picuri de roua pentru suflet
Read preview

Related to Picuri de roua pentru suflet

Related ebooks

Christianity For You