Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Regatul Arid: Soldatul Misterios - Partea I
Regatul Arid: Soldatul Misterios - Partea I
Regatul Arid: Soldatul Misterios - Partea I
Ebook125 pages1 hour

Regatul Arid: Soldatul Misterios - Partea I

Rating: 4 out of 5 stars

4/5

()

Read preview

About this ebook

Selunia, o fata (19 ani) declarata incompetenta pentru Cetatea Alba, ajunge sa-si gaseasca rostul in viata candidand la postul de garda de corp a printului Soris din Regatul Arid – o zona mereu framantata de razboaie si de intamplari bizare.
Intr-o lume in care femeile nu au ce cauta in armata, vor reusi abilitatile ei sa-l convinga pe print sa o accepte in acea functie?
Genuri si subgenuri: fantasy, actiune, aventura, mister, comedie, dragoste

Update: Ilustrație bonus

Despre autoare
Tina Silvens este o autoare dedicata genului fantasy. "Regatul Arid" este prima ei serie de carti in acest gen. Scrierea acestei serii a inceput inca din copilaria ei, a continuat in adolescenta si tinerete, ajungand sa fie publicata abia dupa 12 ani de la schitarea povestii.
"Sunt legata sufleteste de aceasta prima serie a mea de carti. Aceasta m-a ajutat sa trec mai usor peste evenimentele dificile din viata mea. De aceea am decis sa o public. Are o poveste (foarte) complexa, insa, datorita partilor amuzante, creeaza buna dispozitie." (Tina Silvens)
Interviu cu Tina Silvens despre "Regatul Arid - Soldatul Misterios"
Cine este personajul ilustrat pe coperta?
"Este Soris, printul Regatului Arid. El este un personaj definitoriu pentru intreaga serie, de aceea am ales ca el sa fie pus pe coperta primei carti."
Cine este personajul principal in seria "Regatul Arid"?
"Corect ar fi sa spun ca sunt doua personaje principale: Soris si Selunia. In prima faza, va parea ca Selunia este personajul principal, insa Soris are un rol la fel de important, fapt ce se va putea vedea in cartile urmatoare, dupa "Soldatul Misterios". Pe tot parcursul scrierii, cititorii vor observa ca aceste doua personaje fac schimb de roluri. In anumite parti, Selunia are rolul principal, iar in altele, Soris."
Care este povestea din spatele acestei serii de carti, "Regatul Arid"?
"Primele idei, care au pus bazele acestei serii, au venit de pe cand eram copil. Nu ma gandeam sa scriu o carte atunci. Era o poveste ce o tineam numai pentru propria mea placere, iar mai tarziu a fost cea care m-a ajutat sa trec peste anumite momente grele din viata mea. Ulterior, am vrut sa o ilustrez printr-o banda desenata, iar, mai apoi, am ajuns sa o scriu intr-un caiet, la propunerea surorii mele. Abia acum, in 2016, m-am decis sa o public sub forma unei carti, in speranta ca voi reusi sa termin de scris aceasta lucrare fantastica, pe care o tin in mintea mea de atat de mult timp."
Ca poveste de dragoste, la ce se pot astepta cititorii sa vada in seria "Regatul Arid"?
"Intrebare dificila. Nu prea as vrea sa dezvalui prea multe despre aceasta. Nu pot spune decat ca nu este vorba de o dragoste la prima vedere pentru care partenerii sunt gata sa-si dea viata, asa, dinainte sa se cunoasca mai bine. Este totusi voba de o dragoste puternica. Cititorii se pot astepta sa vada o poveste de dragoste ce apare gradual, cu momente fie simpatice, fie inocente, fie pasionale."
Prima serie de carti este destinata in special fetelor?
"Nu. Este o serie care, zic eu, poate fi citita atat de fete/femei, cat si de baieti/barbati. De asemenea, nu are limita de varsta. Oricine o poate citi, atat timp cat nu are vreo problema cu o poveste ce impleteste genul fantastic-actiune cu cel de dragoste."

LanguageRomână
PublisherTina Silvens
Release dateOct 27, 2016
ISBN9781370852192
Regatul Arid: Soldatul Misterios - Partea I
Read preview
Author

Tina Silvens

Tina Silvens is an author dedicated to the fantasy genre. Although she has been writing since school days, her first book was published in 2017. “The Mysterious Soldier – Part I” is the first book in the Arid Kingdom series, a story she kept working on for more than 10 years before finally reaching out into the world of published books.The story of the Arid Kingdom revolves around the complicated and mysterious lives of the main characters: Selunia and Soris.Although Silvens has other fantasy books in store, waiting to be written and published, she will be focusing mainly on the “Arid Kingdom” series.Salutare!Sunt Tina Silvens, autoarea cartii "Soldatul Misterios", seria "Regatul Arid". Sunt dedicata genului fantastic ("fantasy" imi place mie sa-i spun), deoarece sunt o fire romantica, deci o persoana careia ii place sa evadeze din realitate si sa exploreze lumea imaginatiei.Sunt legata sufleteste de aceasta prima serie a mea de carti. Aceasta m-a ajutat sa trec mai usor peste evenimentele dificile din viata mea. De aceea am decis sa o public. Are o poveste (foarte) complexa, insa, datorita partilor amuzante, creeaza buna dispozitie.

Read more from Tina Silvens

Related to Regatul Arid

Related ebooks

Fantasy For You