Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Spulberă-mă (Atingerea lui Juliette, Vol. I)
Spulberă-mă (Atingerea lui Juliette, Vol. I)
Spulberă-mă (Atingerea lui Juliette, Vol. I)
Ebook348 pages4 hours

Spulberă-mă (Atingerea lui Juliette, Vol. I)

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Read preview

About this ebook

  • New York Times Bestseller
  • Drepturile de traducere au fost deja vândute în peste 20 de tari
  • Drepturile de ecranizare au fost achiziționate de studiourile 20 Century Fox

Suntem într-o lume care se destramă stăpânită de foamete și violență. Bolile distrug populația nu mai există păsări care să zboare iar norii arată ciudat. Restaurația facțiunea politică menită a salva o lume muribundă dar care îmbătată de putere a devenit despotica domina viețile și gândurile tuturor. Ecosistemul a fost distrus de abuzurile oamenilor iar unul dintre rezultate este apariția unor persoane cu abilități ciudate. Printre ele se numără și Juliette a cărei atingere e fatală. Nimeni nu știe de ce e așa dar Restaurația a găsit soluția după șaptesprezece ani în care a fost ostracizată de părinți colegi de școală și întreaga comunitate Juliette este închisă într-o celulă căci atâta vreme cât nu poate să facă rău nimănui nu-i pasă de ea.

Timp de 264 de zile Juliette stă singură între patru pereți în 13 metri pătrați de spațiu. Însă lumea începe în sfârșit să se răzvrătească iar conducătorii s-au răzgândit: poate că ceea ce pare a fi blestemul lui Juliette ar putea fi folosit cumva poate că este exact arma de care au ei nevoie acum. Iar Juliette după cele 6.336 de ore petrecute în singurătate trebuie să aleagă: să fie pionul lor sau să lupte împotriva lor.

În acest roman de debut absolut electrizant Tahereh Mafi prezintă o lume la fel de fascinantă precum cea din Jocurile foamei și deapănă o poveste palpitantă cu un super-erou ce reamintește de The X-Men. Având un întreg arsenal de românce pasiuni arzătoare intrigi malefice și suspans Spulberă-mă este o distopie plină de prospețime și originalitate – piperata cu o doză de paranormal – care în mod sigur îi va lăsa pe cititori nerăbdători să afle continuarea.

„NU MĂ POȚI ATINGE“

Îi șoptesc.

MINT

E ceea ce nu-i spun.

EL MĂ POATE ATINGE

E ceea ce n-o să-i spun niciodată.

TE ROG ATINGE-MĂ

E ceea ce vreau să-i spun.

Dar când oamenii mă ating

Se întâmplă anumite lucruri.

Lucruri ciudate.

Lucruri rele.

LUCRURI FATALE.

LanguageRomână
PublisherLeda
Release dateJun 14, 2016
ISBN9789731024738
Spulberă-mă (Atingerea lui Juliette, Vol. I)

Related to Spulberă-mă (Atingerea lui Juliette, Vol. I)

Related ebooks

Fantasy For You