Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Unavailable
100 de remedii naturale pentru copilul tău
Unavailable
100 de remedii naturale pentru copilul tău
Unavailable
100 de remedii naturale pentru copilul tău
Ebook543 pages5 hours

100 de remedii naturale pentru copilul tău

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

Currently unavailable

Currently unavailable

About this ebook

Ghid complet de tratament pentru cele mai răspândite boli ale copilăriei

În 100 de remedii naturale pentru copilul tău, dr. Jared M. Skowron, medic pediatru și specialist în medicina naturistă, le arată părinților cum să prevină și să trateze bolile copiilor, de la cele mai banale, ca indigestia, durerile de cap și infecțiile minore, la unele mai grave, cum sunt alergiile alimentare, diabetul și astmul.

În cartea de față vei găsi recomandări referitoare la:

  • Alimente vindecătoare: În medicina naturistă, schimbările de regim alimentar constituie modificarea esențială a stilului de viață. Dr. Skowron le arată părinților valoarea și influența nutriției și cum să folosească alimentele pentru prevenirea și tratarea bolilor.
  • Detoxifiere: De la pesticide la materiale plastice, toxinele din mediu afectează organismul copiilor noștri, iar medicina naturistă oferă metode sigure și eficiente pentru a le elimina.
  • Suplimente alimentare: Află ce suplimente sunt utile pentru ameliorarea simptomelor sau pentru prevenirea îmbolnăvirilor și care sunt dozele sigure și eficiente.
  • Remedii alternative: Înlocuiește medicamentele cu remedii homeopate, care te ajută să-ți vindeci natural copiii.

„Dr. Skowron a creat o colecție strălucită și originală de remedii sigure și eficiente pentru cele mai răspândite probleme de sănătate care apar la copii. La obiect, de încredere și bazată pe date științifice, dar totodată foarte accesibilă și limpede scrisă, cartea de față își găsește cu siguranță un loc de cinste pe rafturile multor biblioteci ale familiilor cu copii și nepoți. O recomand cu căldură!“ – Dr. Peter D’Adamo, Eat Right for Your Type (bestseller New York Times)

LanguageRomână
Release dateJun 14, 2016
ISBN9786068309958
Unavailable
100 de remedii naturale pentru copilul tău

Related to 100 de remedii naturale pentru copilul tău

Related ebooks

Books Recommended For You