Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Unavailable
Codul fericirii
Unavailable
Codul fericirii
Unavailable
Codul fericirii
Ebook305 pages4 hours

Codul fericirii

Rating: 0 out of 5 stars

()

Currently unavailable

Currently unavailable

About this ebook

Suntem făcuți să fim fericiți! Programul în patru pași pentru fericire de lungă durată

Cu toții am trăit, într-un moment sau altul al vieții noastre, un sentiment de fericire extatică, de euforie provocată de simpla senzație de a fi viu.

Te-ai întrebat vreodată de ce această stare este atât de rară și de efemeră?

Răspunsul este că nu trebuie să fie așa!

Toate afirmațiile, gândirea pozitivă, terapia prin dialog și produsele farmaceutice din lume nu vor fi de ajuns ca să ne facă fericiți așa cum am fost creați să fim, afirmă renumiții psihologi clinicieni dr. George Pratt și dr. Peter Lambrou. Asta deoarece abordările sus-menționate nu reușesc să valorifice un al treilea aspect al organismului uman, unul care construiește o punte peste golul dintre minte și corp: biocâmpul.

Combinând șase decenii de experiență clinică și cercetări de ultimă oră, autorii au dezvoltat un program revoluționar cu ajutorul căruia îți vei redescoperi fericirea înnăscută în patru pași simpli și demonstrați clinic.

Programul conceput de Pratt și Lambrou a schimbat deja viețile a peste 45 000 de clienți, printre care s-au numărat sportivi profesioniști, conducători ai unor firme de top și celebrități. Conținând toate instrumentele bazate pe știință și sfaturile necesare pentru a putea să devii mai concentrat, mai puternic și mai împlinit, Codul fericirii îți va schimba viața.

„Una dintre marile descoperiri ale secolului XX a fost conexiunea intimă dintre corp, minte și spirit. Doctorii Pratt și Lambrou au făcut o muncă de pionierat, transformând această descoperire în tehnici care funcționează. Dacă vreți să aveți parte de mai multă fericire și împlinire, citiți Codul fericirii. V-ar putea schimba viața.“ – Dr. Larry dossey, autorul cărților Puterea premonițiilor și Cuvinte tămăduitoare (Editura Lifestyle Publishing)

LanguageRomână
Release dateJun 14, 2016
ISBN9786068309972
Unavailable
Codul fericirii

Related to Codul fericirii

Related ebooks

Wellness For You