Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Unavailable
Secretele Din Slaters Falls
Unavailable
Secretele Din Slaters Falls
Unavailable
Secretele Din Slaters Falls
Ebook449 pages7 hours

Secretele Din Slaters Falls

Rating: 0 out of 5 stars

()

Currently unavailable

Currently unavailable

About this ebook

Sex,păcate și scandal într-un orășel din New England.
Împletind umorul și misterul Nevestelor Disperate cu drama și romantismul din Zile din Viața Noastră de-a lungul întregului roman, Matthew W.Grant insuflă o nouă viață genului de romane tip telenovelă despre viața din micile orașe americane.
De la moștenitoarea Nancy Harrison care luptă contra manipulărilor și obstacolelor puternicei sale familii, continuându-și relația cu mecanicul Roy Trembley, la Melinda Rollins, fiica pastorului care îl înșeală pe logodnicul milionar...
De la bătrâna nebună ce nutrește o ură veche, la tânăra fată care rămâne însărcinată, nemăritată și încurcată cu un playboy căruia îi e frică să-și asume responsabilități...
Sunteți invitați în inimile, sufletele și dormitoarele locuitorilor din Slaters Falls unde familii cu avere și condiție socială diferite își surprind viețile întrepătrunse de sex, păcat, scandal și secrete. Citind acest roman., vă veţi duce cu gândul şi la serialul de mare succes Twin Peaks.
Nu vă lăsaţi amăgiţi de atmosfera paşnică a micilor oraşe de provincie.Nimic nu este aşa cum pare la prima vedere
În mulțimea de personaje, ca de exemplu, băgăreți plini de ură, parveniți ambițioși, matahale dezgustătoare, târfe intrigante, polițiști corupți și criminali uneltitori, câțiva reușesc în mod surprinzător să se schimbe în bine. Secretele din Slaters Falls este o telenovelă clasică ce abordează subiecte controversate cum ar fi avortul, rasismul și abuzul de droguri.
LanguageRomână
Release dateDec 12, 2014
ISBN9781633393196
Unavailable
Secretele Din Slaters Falls

Related to Secretele Din Slaters Falls

Related ebooks

Romance For You