Grace luar biasa Disimpan untuk Tujuan
Grace luar biasa Disimpan untuk Tujuan
Grace luar biasa Disimpan untuk Tujuan
Ebook127 pages2 hours

Grace luar biasa Disimpan untuk Tujuan

Rating: 4 out of 5 stars

4/5

()

Read preview

About this ebook

Dalam buku ini mudah, pendek dan memberi inspirasi, 'Wale Akinwumi Passion Juddie dan mendedahkan kesetiaan dan kasih sayang yang tiada tandingannya maksud yang didorong Tuhan; mercies melimpah-Nya dan rahmat luar biasa.

Ini adalah kisah benar seorang lelaki muda yang datang muka ke muka dengan kematian dalam kemalangan auto maut yang meragut empat nyawa, dia meninggal dunia dua kali dan telah dibangkitkan oleh kuasa dan rahmat Roh Kudus. Seorang lelaki penuh rahmat jarang; dia pergi ke lembah bayang-bayang kematian dan takut tidak jahat, telah tengkorak patah ke dalam parit 6 inci dari tulang hadapan dahinya ke tulang parietal seluruh jahitan dan sepanjang garis atasan kepalanya.

Sampah di atas kepalanya adalah kira-kira 4-5 inci mendalam dan ajaib tidak mempunyai kecederaan kepada otak. Luka terbuka mempunyai begitu banyak keping logam pecah yang disimpan doktor yang tertanya-tanya mengapa manusia ini hidup selepas semua.

Doktor adalah lebih terkejut bahawa orang ini masih mempunyai darah yang cukup berjalan dalam urat dan tidak memerlukan transfusi untuk pembedahan selepas pendarahan berterusan dari kepala untuk lebih daripada empat jam.

Oleh itu, kita boleh berkata kepada ini, selain daripada itu dia benar-benar seorang lelaki dengan rahmat luar biasa yang disimpan bagi maksud oleh Allah tujuan.

LanguageBahasa indonesia
Release dateMay 9, 2012
ISBN9781476352053
Grace luar biasa Disimpan untuk Tujuan
Read preview

Related to Grace luar biasa Disimpan untuk Tujuan

Related ebooks

Books Recommended For You