Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Ansigt uden navn
Ansigt uden navn
Ansigt uden navn
Audiobook10 hours

Ansigt uden navn

Rating: 0 out of 5 stars

()

About this audiobook

Da Tim Harding møder Hayley Winter, er han sikker på, han har set hende et sted, engang. Men selv lader hun ikke til at genkende ham. Hvem er hun?


Tim Harding er kommet til Cornwall for at ordne en lillebitte ting for sin chef i det firma, han arbejder for. Opgaven er enkel: Han skal byde på og købe en antik ring på en auktion og bringe den tilbage til sin chef. Problemet er bare, at ringen bliver stjålet, før han kan nå at købe den. Og at mistanken retter sig mod den Hayley, Tim bliver mere og mere fascineret af.

Tim opdager snart, at ringen ikke bare er et familiearvestykke, som hans chef havde ladet ham forstå. Dens historie går tilbage til en dramatisk begivenhed i 1707, da det stolte skib HMS Association havarerede ud for Cornwalls kyst, og ringen på mystisk vis forsvandt fra den druknede admirals finger. Vraget af Association er et yndet udflugtsmål for dykkere. Og det er i den forbindelse, Tim opdager en uhyggelig ting: Den mystiske Hayley har en slående lighed med en kvinde, der druknede under sådan en dykkerekspedition. En ekspedition, der var ledet af Tims chef.


Pludselig forsvinder Hayley, og begivenhederne tager fart.

LanguageDansk
PublisherGyldendal
Release dateAug 31, 2016
ISBN9788702220469
Ansigt uden navn

More audiobooks from Robert Goddard

Related to Ansigt uden navn

Related audiobooks