Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

AVENTURA BUCURIEI - partea I
AVENTURA BUCURIEI - partea I
AVENTURA BUCURIEI - partea I
Audiobook47 minutes

AVENTURA BUCURIEI - partea I

Written by Mihaela Gheorghe

Narrated by Mihaela Gheorghe

Rating: 0 out of 5 stars

()

About this audiobook

Descoperiți audiobook-ul magic, creat special pentru copii! Cu un basm încântător, pedagogie captivantă și o doză generoasă de magie, această poveste audio devine partenerul de nădejde al copiilor în lumea fascinantă a poveștilor.

Copiii vor învăța prin joacă, dezvoltându-și abilitățile cognitive și sociale într-un mod distractiv. Alături de personaje îndrăgite, ei vor explora lumi fantastice și vor învăța despre valori precum prietenia, responsabilitatea, empatia, perseverența și recunoștința.

Zâna Bucuriei și Luceafărul sunt nevoiți să plece în căutarea Florii Bucuriei, care dispăruse în mod misterios. Având doar trei zile la dispoziție să recupereze floarea magică, sau Zâna urma să-și piardă puterile, eroii întâlnesc fel și fel de obstacole, pe care reușesc să le treacă cu ajutorul noilor prieteni pe care și-i fac în călătoriile lor. Dacă vor reuși, sau nu, să izbândească în încercările lor, asta numai povestea poate să ne spună…

Cele 46 de minute ale poveștii oferă copiilor o experiență minunată, educativă și interactivă, în care basmul, pedagogia și magia sunt combinate într-un mod unic. Deschideți porțile spre aventura literară și oferiți-le copiilor șansa să descopere lumi noi, frumoase și fantastice!

PS: Încercați experiența căștilor! Sigur o să vă placă surpriza de-acolo...

LanguageRomână
Release dateJul 7, 2023
ISBN9798368919348
AVENTURA BUCURIEI - partea I

Related to AVENTURA BUCURIEI - partea I

Titles in the series (2)

View More

Related audiobooks

General Fiction For You