Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

DIVA
DIVA
DIVA
Audiobook17 minutes

DIVA

Written by Mihaela Gheorghe

Narrated by Mihaela Gheorghe

Rating: 0 out of 5 stars

()

About this audiobook

Bun venit în lumea plină de grație și sensibilitate a audiobook-ului DIVA! Descoperiți o colecție extraordinară de poezii care capturează frumusețea și puterea femeilor!

Aceste poezii au fost scrise cu gândul la toate femeile puternice. Ele reflectă emoțiile, visurile și luptele pe care le trăiesc în fiecare zi, celebrând feminintatea în toate formele ei.

Colecția de versuri evocă teme precum dragostea, suferința, traumele, dar și vindecările acestora, încrederea în sine, independența și curajul de a-ți urma pasiunile.

Ascultând aceste poezii, veți simți cum emoțiile prind viață și cum fiecare cuvânt se transformă într-o melodie a inimii. Fiecare vers este o oglindă a sufletului și o încurajare pentru femei să-și exprime autenticitatea și să se împlinească în totalitate.

DIVA este un omagiu adus femeilor și puterii lor. Este un cadou minunat pentru tine însăți, sau pentru o femeie specială din viața ta.

Ascultă DIVA și lasă-te purtată în 16 minute într-o călătorie poetică, plină de emoție, empatie și alinare. Descoperă puterea cuvintelor și învăluie-te în versuri care celebrează esența frumuseții, dar și a puterii feminine!

PS: Ascultă la căști și bucură-te de experința inedită!

LanguageRomână
Release dateJul 7, 2023
ISBN9798368995892
DIVA

More audiobooks from Mihaela Gheorghe

Related to DIVA

Related audiobooks