Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

AVENTURA BUCURIEI - partea a II-a
AVENTURA BUCURIEI - partea a II-a
AVENTURA BUCURIEI - partea a II-a
Audiobook56 minutes

AVENTURA BUCURIEI - partea a II-a

Written by Mihaela Gheorghe

Narrated by Mihaela Gheorghe

Rating: 0 out of 5 stars

()

About this audiobook

Ajunși la capătul drumului, dar și la capătul timpului, Zâna începe să-și dea seama că n-are nicio șansă să recupereze Floarea magică a Bucuriei. Cu toate speranțele pierdute, ea face apel la toți prietenii ca să se salveze. Dar cine o poate scăpa de pedeapsa Reginei Mamă, atunci când aceasta află de ispravă?

În această poveste plină de veselie și emoție, copiii vor continua o aventură extraordinară, alături de prieteni și personaje adorabile. Împreună, vor explora tărâmul magiei și se vor bucura de fiecare moment.

Audiobook-ul îmbină pedagogia și distracția într-un mod inedit, iar copiii vor învăța despre importanța prieteniei, a recunoștinței și a găsirii bucuriei în lucrurile simple.

Povestea este special concepută pentru a stimula imaginația și curiozitatea copiilor. AVENTURA BUCURIEI a fost creată cu gândul la bucuria de a petrece timp de calitate împreună cu cei dragi, cu intenția trăirii unor momente magice, care să consolideze legătura dintre copii și părinți, construind astfel, amintiri de neuitat.

Povestea cuprinde lecții de viață, spuse sub formă de metafore specifice vârstelor tinere și foarte tinere, are poezii, personaje mitice autohtone, dar și provenind din alte regiuni ale lumii, și este interactivă.

Cu fiecare moment din cele 55 de minute ale acestui volum, copiii vor fi înconjurați de magie și vor trăi momente de bucurie, într-o lume plină de fericire și împlinire!

LanguageRomână
Release dateJul 7, 2023
ISBN9798368935317
AVENTURA BUCURIEI - partea a II-a

Related to AVENTURA BUCURIEI - partea a II-a

Titles in the series (2)

View More

Related audiobooks

Children's For You

View More