Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Vilkkalan Veeti
Vilkkalan Veeti
Vilkkalan Veeti
Audiobook1 hour

Vilkkalan Veeti

Written by Anne Sofie Hammer

Narrated by Erja Manto

Rating: 0 out of 5 stars

()

About this audiobook

Täältä tulee Veeti!

Oletko koskaan kuullut pojasta nimeltä Veeti Eemeli Eskelinen?
Veeti on ihana lapsi, joka pitää makaronista ja jauhelihakastikkeesta, lastenohjelmista ja kavereiden kanssa leikkimisestä. Veeti asuu yhdessä äitinsä, isänsä ja isosiskonsa kanssa kauniissa keltaisessa talossa paikassa, jonka nimi on Vilkkala. Veeti viihtyy varsinkin naapurissa asuvan Vernan kanssa ja yhdessä he keksivät vaikka minkälaisia seikkailuja ja leikkejä. Valitettavasti aikuiset eivät aina pidä Veetin leikeistä, eikä kaikki välttämättä suju ihan Veetin suunnitelmien mukaan…

Vilkkalan Veeti on ensimmäinen osa sarjassa, jossa tutustutaan Veetin elämään ja hauskoihin kommelluksiin lapsen arjessa. Sarjan ensimmäisessä osassa kuullaan esimerkiksi valomiekoista, uusista kampauksista ja opitaan, miksi päiväkodissa ei voi olla tulivuoria.

Anne Sofie Hammer on tanskalainen lasten- ja nuortenkirjailija, jonka ihastuttavaa Veeti-sarjaa on luonnehdittu moderniksi Vaahteranmäen Eemeliksi. Veeti on hyvin rakastettu hahmo kotimaassaan Tanskassa, ja Anne Sofie Hammer kirjoittaa hauskasti ja lapsiystävällisesti, mutta kuitenkin niin, että hänen tekstinsä ilahduttavat ihan kaiken ikäisiä.
LanguageSuomi
Release dateOct 31, 2022
ISBN9788702334388
Vilkkalan Veeti

Related to Vilkkalan Veeti

Titles in the series (5)

View More

Related audiobooks

Reviews for Vilkkalan Veeti

Rating: 0 out of 5 stars
0 ratings

0 ratings0 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words