Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Grăsana și Dragostea
Grăsana și Dragostea
Grăsana și Dragostea
Audiobook2 hours

Grăsana și Dragostea

Written by Mihaela Gheorghe

Narrated by Mihaela Gheorghe

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

About this audiobook

Ești gata să te îndrăgostești de o poveste captivantă și amuzantă? Descoperă audiobook-ul "Grăsana și Dragostea"! Este despre umor, emoție, aventură...

Cartea ne reamintește faptul că suntem mai mult decât aspect fizic, suntem inimi frumoase, inteligență, viață și personalități extraordinare. Doar așa putem să descoperim că adevărata dragoste nu se bazează doar pe aparențe, ci pe conexiuni sufletești și pe momente speciale, impărtășite cu cei dragi. Doar așa putem să cunoaștem prietenia, sinceritatea și puterea de a depăși prejudecățile.

GRĂSANA și DRAGOSTEA este o poveste despre acceptarea de sine, despre iubirea de sine, necondiționată.

Mihaela Alexandru este o femeie de 38 de ani, singură și fără vreun succes notabil, grasă. Nimic din ceea ce vede în oglindă nu poate să-i aducă ceea ce-și dorește cel mai mult: IUBIREA.

Un număr de telefon greșit și o conversație întâmplătoare îi schimbă perspectiva asupra vieții. Dar ce se face când își dă seama că bărbatul cu care flirtează noaptea la telefon, este unul și-același cu noul ei șef de la serviciu, pe care nu poate să-l înghită? Și va reuși oare să-și împlineacă visul?

Povestea este ceva mai mult decât o istorioară amuzantă și romantică. Ea își propune să facă oamenii să înțeleagă faptul că până nu te ACCEPȚI pe TINE, este cu neputință să fii acceptat de ceilalți… Perspective noi, încurajări pentru transformare și, de ce nu, dezvoltare personală…

Vă asigurăm că veți rămâne încântați de cele 178 de minute de poveste, care vă vor atinge corzile sensibile ale inimii. Lăsați-vă cuprinși de magia iubirii adevărate!

PS: Sugerez să ascultați la căști, pentru o experiență inedită! Nu vă spun care e, ci vă las să descoperiți singuri surpriza ;)

LanguageRomână
Release dateJul 5, 2023
ISBN9798368963495
Grăsana și Dragostea

More audiobooks from Mihaela Gheorghe

Related to Grăsana și Dragostea

Related audiobooks

Reviews for Grăsana și Dragostea

Rating: 5 out of 5 stars
5/5

4 ratings1 review

What did you think?