Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Atașamentul anxios: Obține încredere în tine și siguranță în relațiile de dragoste
Atașamentul anxios: Obține încredere în tine și siguranță în relațiile de dragoste
Atașamentul anxios: Obține încredere în tine și siguranță în relațiile de dragoste
Audiobook1 hour

Atașamentul anxios: Obține încredere în tine și siguranță în relațiile de dragoste

Written by Ellen Nguyen

Narrated by Diana Ștefănescu

Rating: 0 out of 5 stars

()

About this audiobook

Relațiile de dragoste n-au fost niciodată ușoare. Dar în era digitală, cu atâtea aplicații de dating și o comunicare neîntreruptă, posibilitatea neînțelegerilor și a interpretărilor greșite este mai mare decât oricând. În secolul XXI, întâlnirile de dragoste pot fi niște experiențe de-a dreptul chinuitoare – iar în cazul celor cu un stil de atașament anxios, ele pot fi efectiv devastatoare.

În „Atașamentul anxios”, un curs audio oferit de Scribd Coach, Ellen Nguyen, scriitoare, consilier în materie de relații și cunoscătoare din proprie experiență a problemelor cu care se confruntă, la începutul unei relații de dragoste, cei cu atașament anxios, vorbește despre lucrurile care te pot ajuta să ajungi la o mai mare siguranță în relații și să-ți gestionezi cu succes emoțiile întâlnirilor. Plecând de la experiența personală și de la cea de consilier în relații, Nguyen te învață cum să abordezi întâlnirile atunci când ai un atașament anxios, ce calități ar trebui să cauți la potențialii parteneri, cum să începi cu succes o relațe nouă și, cel mai important, cum să depășești atașamentul anxios și să ajungi treptat la un stil de atașament securizant. De asemenea, ea oferă pe parcurs exerciții, pentru a-i ajuta pe ascultători să pună în practică imediat cele învățate.

Dacă gândul la un SMS pe care l-ai trimis și la care n-ai primit răspuns sau la posibilitatea de a fi înțeles greșit de către cel cu care comunici îți provoacă un gol în stomac ori dacă vrei, pur și simplu, să ai mai puține emoții atunci când ieși la întâlniri, „Atașamentul anxios” este cursul potrivit pentru tine.

LanguageRomână
PublisherScribd Coach
Release dateMay 23, 2023
ISBN9781094459912
Author

Ellen Nguyen

Ellen Nguyen is a content creator, writer, publisher, and dating strategist who covers relationships, personal growth, attachment styles, and intersectional feminism. Her work is dedicated to helping women navigate life and relationships through self-empowerment. Nguyen’s work has appeared on HuffPost UK, Cosmopolitan UK, Thought Catalog, and Medium, where her work has reached millions of readers. She is also the author of Love yourself enough to let them go and the managing editor at TinglyMind.com. Nguyen holds a BSc Hons degree in psychology and currently resides in London with her fiancé.

Related to Atașamentul anxios

Titles in the series (36)

View More

Related audiobooks