Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Adevărul despre cazul Harry Quebert
Adevărul despre cazul Harry Quebert
Adevărul despre cazul Harry Quebert
Audiobook5 hours

Adevărul despre cazul Harry Quebert

Written by Joel Dicker

Narrated by Dan Murzea

Rating: 4.5 out of 5 stars

4.5/5

()

About this audiobook

1975, New Hampshire: Nola Kellergan, o adolescentă în vârstă de 15 ani, dispare fără urmă. 33 de ani mai târziu, scriitorul de succes Harry Quebert este acuzat de crimă, atunci când trupul fetei este descoperit în timpul unor săpături în grădina casei sale. Tânărul Marcus Goldman, scriitor în pană de inspiraţie, nu ezită să plece la New Hampshire şi să înceapă propria anchetă pentru a-l ajuta pe Harry, mentorul şi prietenul său. Acolo este depăşit rapid de evenimente: investigaţia intră în impas, iar Marcus începe să primească ameninţări. Pentru a dovedi nevinovăţia lui Harry şi a-şi salva cariera de scriitor, e absolut necesar să răspundă la trei întrebări: cine a omorât-o pe Nola Kellergan? Ce s-a întâmplat în New Hampshire în vara lui 1975? Şi cum se scrie un roman de succes?

”Roman noir, roman poliţist fără îndoială, dar şi roman psihologic cu răsturnări de situaţie surprinzătoare sau hilare, prezintă moravurile societăţii americane, bine ascunse în spatele unei faţade impecabile.” - Le Figaro

*Nu vă lăsați înșelați de șarada numerotării capitolelor, povestea curge cum nu se poate mai misterios.

LanguageRomână
Release dateFeb 15, 2023
ISBN9786064017321
Author

Joel Dicker

Joël Dicker s-a născut la Geneva în 1985. Primul lui roman, Les Derniers Jours de nos pères, a primit Premiul scriitorilor din Geneva în 2010. În 2012, a publicat ”La Vérité sur l’Affaire Harry Quebert”, care a obținut numeroase premii, inclusiv Marele Premiu pentru roman al Academiei Franceze și Premiul Goncourt pentru liceeni, și a stat la baza unui serial de televiziune. La Editura Trei au mai apărut ”Adevărul despre cazul Harry Quebert”, ”Cartea clanului din Baltimore” și ”Dispariția lui Stephanie Mailer”. Cel de-al cincilea său roman, ”Enigma camerei 622”, a fost vândut în Franța în aproape 500 000 de exemplare în 2020.

Related to Adevărul despre cazul Harry Quebert

Related audiobooks

General Fiction For You