Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Cutia
Cutia
Cutia
Audiobook20 hours

Cutia

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

About this audiobook

Un thriller plin de suspans scris de un nou duo nordic — începutul unei serii captivante.

Când o femeie ucisă este găsită într-o cutie străpunsă cu săbii, poliţia este descumpănită: a fost un număr de magie care n-a mers cum trebuie sau o crimă extrem de brutală? Mina Dabiri lucrează la poliţia din Stockholm și primește ajutorul lui Vincent Walder, un mentalist și expert în limbaj corporal și magie.

Mina și Vincent fac legături cu cazuri mai vechi și își dau seama că sunt pe urmele unui criminal în serie nemilos, care trebuie oprit înainte să mai facă și alte victime. Însă personalităţile dificile ale celor doi complică situaţia; amândoi poartă secrete întunecate, iar trecutul lor pare legat de ceea ce se petrece acum. Iar ei trebuie să fie cu un pas înaintea ucigașului. Trebuie să se familiarizeze cu nebunia ca să-i poată pune capăt.

„Un criminal în serie pasionat de trucuri magice și imitaţii este ideal pentru un thriller care-ţi crește pulsul și îţi asigură o evadare captivantă din realitate. Läckberg și Fexeus știu cum să scrie o carte pe care o citești pe nerăsuflate, deși are dimensiunile unei cărămizi." - Göteborgs-Posten

LanguageRomână
Release dateJun 28, 2022
ISBN9786064013750
Author

Camilla Läckberg

Camilla Läckberg a debutat în 2003 cu Prinţesa gheţurilor, care a fost primită cu entuziasm de critici și i-a adus în scurt timp un număr mare de cititori. Succesul real l-a obţinut cu cel de-al treilea roman, Cioplitorul în piatră, nominalizat pentru „Cel mai bun roman crime al anului" de Swedish Crime Writers' Academy. Läckberg este unul dintre cei mai citiţi autori suedezi, cu cărţi vândute în 30 de milioane de exemplare în peste 60 de ţări. A scris 10 volume din seria bestseller internaţional Fjällbacka, urmate de două romane din seria Faye Adelheim. La Editura Trei, au mai apărut Cioplitorul în piatră, Făuritoarea de îngeri, Sirena, Paznicul farului, Copilul german, Îmblânzitorul de lei, Prinţesa gheţurilor, Vrăjitoarea, Colivia de aur, Piază rea, Predicatorul și Aripi de argint.

Related to Cutia

Related audiobooks

Reviews for Cutia

Rating: 4.794117647058823 out of 5 stars
5/5

34 ratings4 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words

 • Rating: 5 out of 5 stars
  5/5
  Superba carte. Chiar merita citita. E bine inchegata, m-a tinut cu sufletul la gura

  1 person found this helpful

 • Rating: 5 out of 5 stars
  5/5
  Superba!!! Si cartea si vocea celei care citeste! Va multumes!!!

  2 people found this helpful

 • Rating: 5 out of 5 stars
  5/5
  Mi-a fost atât de dragă cartea asta! M-a ținut în suspans si ce rău îmi pare că nu mai există și un al doilea volum!

  1 person found this helpful

 • Rating: 5 out of 5 stars
  5/5
  O carte foarte buna. mi-a facut placere sa ascult. Recomand

  1 person found this helpful