Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Care dintre noi
Care dintre noi
Care dintre noi
Audiobook1 hour

Care dintre noi

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

About this audiobook

”Care dintre noi” este experiența majoră-magică a lui Chris după ce a primit diagnosticul de cancer și, în loc să închidă fereastra, a deschis-o larg. Albumul a început ca o joacă între ea și fotografa Cătălina Flămânzeanu, devenind pe parcurs un joc între ea și toată lumea. Chris vede paharul plin și când acesta e gol și scoate din orice suferință sensul, latura izbăvitoare.

„Am ieșit pe plus, acest diagnostic mi-a reamintit ce e esențial. Am primit această «boală» ca pe un dar. Nu ca pe o nenorocire. Și am simțit neîncetat că Dumnezeu e cu mine", spune autoarea, care își dorește ca acest audiobook să însoțească și să aline orice persoană în suferință, dar să fie și companionul ideal pentru albumul foto.

LanguageRomână
Release dateJun 28, 2022
ISBN9786064014825
Care dintre noi
Author

Chris Simion-Mercurian

Chris Simion-Mercurian (n. 1977) este absolventă a două facultăți din cadrul U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale" (teatrologie în 1999 și regie teatru în 2004). A publicat nouă cărți, printre care Ce ne spunem când nu ne vorbim, 40 de zile, În fiecare zi Dumnezeu se roagă la Mine și Imperativele adolescenței, toate la Editura Trei. În teatru este recunoscută drept o regizoare cu o viziune modernă, inedită și cu un curaj estetic rar. Este inițiatoarea Festivalului de Teatru Independent UNDERCLOUD și a proiectului Grivița 53 / G 53 – PRIMUL TEATRU CONSTRUIT ÎMPREUNĂ.

Related to Care dintre noi

Related audiobooks

Personal Memoirs For You

View More