Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Pilonii iubirii de sine
Pilonii iubirii de sine
Pilonii iubirii de sine
Audiobook1 hour

Pilonii iubirii de sine

Written by D'Yonna Riley

Narrated by Camelia Constantin

Rating: 5 out of 5 stars

5/5

()

About this audiobook

Dragostea de sine este un concept omniprezent în cultura occidentală. Știm că ar trebui să cultivăm o mai mare iubire de sine și că este important să facem din aceasta o prioritate, dar adesea, din cauza standardelor imposibile pe care societatea ni le impune, cultivarea iubirii de sine poate fi o sarcină herculeană.

Din fericire, D’Yonna Riley, coach profesionist, este aici ca să te ajute. În cursul audio Pilonii iubirii de sine, Riley îți arată pas cu pas cum să-ți dezvolți o rutină a iubirii de sine, folosind drept cadru cei șase „piloni” ai iubirii de sine – acceptarea de sine, non-identificarea, grija față de sine, compasiunea, recunoștința și limitele. Ea explică, de asemenea, cum să faci un inventar al valorilor tale și al impactului acestora asupra capacității tale de iubire de sine și cum să creezi un „plan de acțiune” pentru dezvoltarea iubirii de sine.

Cursul lui Riley este empatic, bine conceput și plin de idei originale. Dacă vrei să îți cultivi iubirea de sine, atunci te afli în locul potrivit.

LanguageRomână
PublisherScribd Coach
Release dateFeb 8, 2022
ISBN9781094440422
Author

D'Yonna Riley

A New York Native, D'Yonna lives her life with zest and purpose. She's a Certified Professional Coach, through the Institute for Professional Excellence in Coaching. She also has a background in holistic health from the Institute for Integrative Nutrition. D'Yonna received her bachelor's in Psychology from Seton Hall University, where she also played on the women's soccer team. In her free time, she likes to study Astrology, spend time in nature, and develop healthy recipes. D’Yonna is a lover of travel, laughter, & the little things in life. Learn more about her coaching programs, courses, and speaking events at www.dyonnariley.com!

Related to Pilonii iubirii de sine

Titles in the series (36)

View More

Related audiobooks