Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

Gloria neprihănirii
Gloria neprihănirii
Gloria neprihănirii
Audiobook7 hours

Gloria neprihănirii

Written by Eduard Serediuc

Narrated by Eduard Serediuc

Rating: 4 out of 5 stars

4/5

()

About this audiobook

Ce este neprihănirea? Ce este păcatul? Care a fost scopul Legii lui Moise? Care este diferența dintre a trăi sub lege și a trăi sub har? Cum își pot reînnoi mințile credincioșii în Cristos în mod eficient și ce înseamnă asta? Credincioșii în Cristos trebuie să-și mărturisească păcatele? Dacă da, cum ar trebui făcut acest lucru și ce importanță are? Dacă nu trebuie să-și mărturisească păcatele, de ce nu? Această carte va avea o discuție extinsă despre conștiință, neprihănire, păcat, lege și har, reînnoirea minții, păcatele viitoare, mărturisirea păcatelor și Cina Domnului.

Pregătirea și educarea minții noastre pentru viață necesită ani și ani de școală și studiu. Pentru a ne menține trupul fizic într-o formă bună sau pentru a ne dezvolta mușchii este nevoie de timp, dedicare și mult exercițiu. La fel, dezvoltarea unei vieți de putere în spirit și de glorie continuă și crescândă necesită timp, răbdare și dedicare. Cu toate acestea, viața nu este lipsită de răsplată aici, pe pământ.

Sper că această carte vă va încuraja să duceți lupta credinței în aducerea acelui om nou la suprafață, din interior spre exterior, în deplină manifestare, știind că Dumnezeu ne-a dat deja în tărâmul spiritual tot ce avem nevoie pentru a trăi tipul de viață dumnezeiesc din abundență aici, pe pământ. El este Cel care lucrează în noi, atât dorința, cât și înfăptuirea plăcerii Lui, și El este, de asemenea, Cel care răsplătește credința și căutarea noastră insistentă a Împărăției Sale.

LanguageRomână
Release dateMar 6, 2022
ISBN9781669682059

Related to Gloria neprihănirii

Related audiobooks

Reviews for Gloria neprihănirii

Rating: 4 out of 5 stars
4/5

6 ratings2 reviews

What did you think?

Tap to rate

Review must be at least 10 words

 • Rating: 5 out of 5 stars
  5/5
  Foarte buna
  Depinde de creșterea sau religia in care ai fost crescut pt.mine este adevarata
 • Rating: 1 out of 5 stars
  1/5
  SALUT, EU NU VA RECOMAND, NU CITITI, NU E ORTODOXA!!!!