Discover millions of ebooks, audiobooks, and so much more with a free trial

Only $11.99/month after trial. Cancel anytime.

De première - erotisch verhaal
De première - erotisch verhaal
De première - erotisch verhaal
Audiobook14 minutes

De première - erotisch verhaal

Written by Julie Jones

Narrated by Hendrikje Stoffels

Rating: 0 out of 5 stars

()

About this audiobook

Ellie en Paul Miller hebben een... ingewikkelde relatie. Dat houdt in dat Paul Ellie klaar kan laten komen als geen ander, maar dat hij daarna doet alsof er niks is gebeurd. Kortom, hij neemt meer ruimte in in haar hoofd dan in haar bed.

Na de succesvolle première van Pauls Broadwayshow is Ellie klaar om Paul te vergeten, los te gaan en van haar avond te genieten. En ladderzat te worden van allen Jell-O shots natuurlijk. Maar in haar kantoor zit er iemand op haar te wachten. Paul. En hij heeft zijn eigen manier van shotjes doen...
"De première" is het derde verhaal over Ellie, een serie die begon met de verhalen "Handen" en "Voorvertoning". Trefwoorden: erotica, lust, verlangen, seks, openbaar, verboden, shotsJulie Jones is een anonieme schrijver van erotische verhalen. Ze schrijft met een feministisch perspectief en voelt maatschappelijke normen aan de tand. Achter het pseudoniem schuilt een vrouw met een achtergrond in vele verschillende vakgebieden. Ze wordt geïnspireerd door sociale media en gesprekken met mensen die ze kent. Haar schrijfcarrière begon met een blog waarvoor ze erotische fanfiction over boybands schreef. Sommige van deze verhalen worden nu gepubliceerd. De namen zijn veranderd maar de verhalen zijn net zo sexy.
LanguageFrançais
Release dateMay 6, 2020
ISBN9788726406337
De première - erotisch verhaal

More audiobooks from Julie Jones

Related to De première - erotisch verhaal

Related audiobooks

Contemporary Romance For You